Simon_k Praktikant
05. april 2021 - 19:51 Der er 2 kommentarer

Bluetooth Extender

Hej Alle.

Jeg har ikke så meget erfaring på dette område, men en kort opsummering er at jeg har to trådløse enheder som pt. er koblet sammen via Bluetooth. Afstanden mellem disse kan gå op til 5 meter og dette vil jeg meget gerne forlænge til noget mere... Ideelt 50 meter, men 30 meter kan også gøre det.

Er det overhovedet muligt eller er det ikke muligt uden den ene enhed er kablet? Jeg kan finde masser af “Bluetooth-Extendere”, men kan ikke helt gennemskue om de kan fungere til dette formål, altså hvor begge er trådløse.

Mere specifikt så har jeg en elektronisk dørlås (Danalock) som låses op, når min mobil nærmer sig, men den låser ofte op for sent, så jeg vil gerne udvide området hvori den låser op.

Håber der er en som kan hjælpe 😃

Mvh Simon
Jørgen B. Guru
06. april 2021 - 03:22 #1
Hvis systemet ejes af Danalock, er måske bedst at se hvad de tilbyder ud over dørlåsen.
Måske skal du blot købe dig en brigde, så du sagtens kan klare det via internettet ved hjælp af deres app, så din bridge skal være indenfor rækkeviden af din dørlås med bluetooth. Forbehold at din brigde skal være forbundet til din router.

Det eneste bluetooth extender på markedet er vidst Apple produkter. Desuden er der ikke nogen ordenlige Bluetooth extenders, når det er videre udviklet som NFC, og der er kun mest WiFi extenders, hvis det overhovedet er kompatibelt.

Så, kig nærmere på Danalock support eller chat og hør deres løsninger. Er det en Bridge du blot skal skaffe, er dette løsningen.

-Tryk på "Support" derefter "Contact Support".
https://danalock.com/#

-Hopper af tråden.
Simon_k Praktikant
07. april 2021 - 22:14 #2
Hej Jørgen.

Tak for dit svar. Desværre kan Danalock Bridge kun sende wifi signal, så da automatisk oplås af døren styres via bluetooth, så hjælper en bridge mig ikke i dette tilfælde.

Men tak for dit input.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.