Avatar billede Mikkelvh Praktikant
07. april 2021 - 08:09 Der er 6 kommentarer

Overføre billeder og video fra Iphone til ekstern harddisk

Hej

Har problemer med og tømme en Iphone for billeder og videoer. Dvs jeg har ikke problemer med og overføre jpg filer men kun de filer der hedder MOV og MP4. Hver gang jeg prøver det går den i stå og skriver at enheden ikke virker. Så er jeg nød til og tage telefonen ud af usb stikket og sætte den på igen før jeg kan åbne telefonen igen. Det er kun nogle af filerne den ikke vil der kan godt være et par af de MOV og MP4 filer den vil kopiere. Men tit stopper den og jeg må prøve igen. Det er en iphone 11 og pcen jeg bruger er en ASUS med windows 10. Mit ? er hvad gør jeg forkert jeg kopiere jo bare direkte fra telefon til Harddisk? Og findes der evt et program man kan bruge i stedet for? Vil ikke bruge Itunes det virker aldrig.
Mvh Mikkel
Avatar billede claes57 Ekspert
07. april 2021 - 10:39 #1
du kan have icloud på din pc, og sende fra tlf til icloud løbende (automatisk?), og så en gang i mellem på pc kopiere fra icloud til harddisk (og slette på icloud, så den ikke fyldes op)
Avatar billede Mikkelvh Praktikant
07. april 2021 - 11:25 #2
Problemet er jeg har 128GB fyldt med billeder og video og jeg er slet ikke færdig så jeg ville skulle bruge ret meget plads jeg leder efter en løsning der ikke inkl icloud eller andre former for skyer, kun overførsel til Harddisk
Avatar billede claes57 Ekspert
07. april 2021 - 11:33 #3
Avatar billede Mikkelvh Praktikant
07. april 2021 - 11:46 #4
Den ser smart ud, kender du til sådan en? Tænker bare om man med den kan ligge de ting der så ligger på stikken ind på sin PC??
Avatar billede claes57 Ekspert
07. april 2021 - 12:02 #5
hvis du ser på den, så er der lightning stik i den ene ende, og alm usb (til pc) i den anden. Så en til lige at flytte et par mapper ad gangen uden at man skal være ved begge enheder på samme tid.
Avatar billede claes57 Ekspert
07. april 2021 - 12:18 #6
hvis du ser på link, så de små billeder - det sidste i rækken viser tilkobling til pc.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.