ZeBa Ekspert
07. april 2021 - 16:04 Der er 4 kommentarer

Microsoft Edge Windows 10

Min Edge er gået helt amok. Før har jeg fået en ny side ved at trykke Ctrl-T. Det gør jeg osse nu, men det er i stedet for den side, jeg står på.
ZeBa Ekspert
07. april 2021 - 18:43 #1
Hvis jeg klikker på et link på en side, så kan jeg ikke gå baglæns, og hvis jeg lukker den nye side, så er den gamle side der ikke.
Hvad fanden er der galt????
claes57 Ekspert
07. april 2021 - 19:35 #2
luk browser og genstart pc.
ZeBa Ekspert
07. april 2021 - 22:37 #3
Jeg har afinstalleret og geninstalleret  browseren, men nu er alle mine links tilsyneladende forsvundet. Hvor pokker er de blevet af?
claes57 Ekspert
08. april 2021 - 07:31 #4
i stifinder - slå visning af skjulte mapper til
og find frem til C:\Users\[dit brugernavn]\AppData\Local\Microsoft\Edge\User Data\Default
deri ligger en fil kaldet bookmarks - der ligger muligvis et par stykker (fx .old også)
den, der KUN hedder bookmarks er sikkert ret lille, hvis der ikke er nogle favoritter, men hvis du har andre, slet filen, der kun hedder bookmarks og tag en af de andre, og kopier den (ikke omdøb) til af hedde bookmarks (uden filtype).
Start så edge - den bør have favoritter på plads igen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Henter milliarder af kroner fra den danske stat - men betaler nul kroner i skat: Se DXC Technologys svar til Computerworld - og de spørgsmål som selskabet ikke vil svare på
DXC Technology er en af landets største it-leverandører til det offentlige, men virksomheden har ikke betalt selskabsskab den seneste årrække. Se selskabets svar her og de spørgsmål, som redaktionen har stillet.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.