Avatar billede jpc1 Juniormester
29. april 2021 - 14:04 Der er 3 kommentarer

IT-ekspert til rep af bundkort

Hej jeg mangler en IT mand der kan hjælpe med at fikse bundkort VB7007 Mini-ITX som sidder i min Afbalancerings maskine der er gået en skærmudgang
har så kørt med en skærmkort nu er den så også død. Har købt en ny eller brugt rep bundkort men den var helt død så tænkte om der er en i denne forrum der kan hjælpe mig mvh JPC
Avatar billede ErikHg Ekspert
29. april 2021 - 15:29 #1
Undskyld at jeg spørge, men den afbanlanceringsmaskine du naævner er det en til afbalancering af hjul?

Jeg har fundet et par link til steder der reparerer pc´er, men om de kan klare det ved jeg ikke.

https://www.gladteknik.dk/bundkort-reparation/

https://mentech.dk/?gclid=EAIaIQobChMI5-Lto8ej8AIVS9OyCh0L_wRpEAAYAyAAEgL30PD_BwE
Avatar billede jpc1 Juniormester
29. april 2021 - 15:49 #2
skulle helst være i Jylland :)
Avatar billede ErikHg Ekspert
29. april 2021 - 16:49 #3
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.