Avatar billede IMF Praktikant
11. juni 2021 - 09:14 Der er 4 kommentarer

2½ år gammel Lenovo Yoga-blæser larmer når strømstikket er i

Hej :-)

Mit 2½ år gamle Lenovo Yoga, som ellers kører godt, (starter hurtigt, arbejder hurtigt, larmer meget lidt) larmer virkelig meget så snart jeg sætter strømstikket i. Altså blæseren kører helt op. Når jeg sidder i onlinemøde siger de andre deltagere at det larmer rigtig meget hos dem.

Når jeg fjerner strømstikket aftager larmen.

Batteriets levetid er aftaget væsentligt; tidligere kunne den holde strøm i op til fem timer, nu er det omkring fem kvarter.

Jeg har prøvet at købe en ny strømforsyning, fordi der var en der sagde til mig, at det kunne være den, der var i stykker (noget med overgang), men det samme sker med en ny strømforsyning.

Jeg håber sådan at kunne undgå at skulle købe en helt ny computer og beder derfor nu om hjælp her - jeg er helt på bar bund.

På forhånd tak for hjælpen :-)

Kh
Ida Maria
Avatar billede claes57 Ekspert
11. juni 2021 - 09:52 #1
Når du er på kabel, så oplades batteriet (og det bliver varmt), derfor går blæser op i hastighed. Du skal have skiftet batteriet - det er defekt.
Avatar billede 220661 Ekspert
11. juni 2021 - 10:41 #2
Kan pc ændre ydelsen når du putter forsyningen på? Det normale er balanceret tilstand. Men går den på høj ydelse med strøm på vil det ændre på måden blæseren kører. Jeg har tudse gamle bærbare med dårlige batterier men de ændrer sig ikke i blæseren. De forbliver i den foretrukne tilstand.
Avatar billede madklub Professor
11. juni 2021 - 10:58 #3
Som #1 siger, så er batteriet færdigt.
Du bør få det skiftet snarest. Defekte batterier kan svulme op og ødelægge computeren.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud
Sentia Danmark sælger sit datacenter i Glostrup til hollandske Penta Infra. Salget, der er et led i Sentias strategi om at fokusere på cloud-tjenester, indleder samtidig et nyt partnerskab mellem de to selskaber.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.