Avatar billede Laursen Juniormester
04. september 2021 - 20:50 Der er 1 kommentar

Fiberboks vil ikke tænde

Hejsa.

Natten mellem torsdag og fredag forsvandt min fiberforbindelse.
Forbindelsen har før været forsvundet men altid kommet tilbage når jeg genstarter fiberboksen.
Men den her gang er det ligesom at fiberboksen ikke vil starte rigtig op.

Når jeg tænder for strømmen til fiberboksen starter den op med en cyklus hvor alle symbolerne lyser fra den ene side til den anden. Sådan forsætter den i omkring et minut og derefter slukker alle symbolerne og så sker der ikke mere. Der er ikke nogen symboler eller andet det lyser og den sender hverken internet eller tv signal.

Jeg har prøvet at slukke stømmen til den i et minut og prøvet at holde reset knappen i bunden af fiberboksen nede i 15 sekunder. Men det eneste der sker er at fiberboksen startet på den der lys cyklus og derefter slukker igen.

Jeg har snakket med Fibia og de har oprettet en tekniker sag, men der kan gå op til en uge inden de kan sende en tekniker ud.
Jeg håber nogen her inde kan hjælpe eller fortælle mig hvad der er galt 

Efter hvad jeg kan Google mig frem til er det en Icotera i6851 fiberboks jeg har monteret på væggen.

Tak på forhånd.
Avatar billede claes57 Ekspert
05. september 2021 - 08:10 #1
Vi kan næppe starte en enhed, der er død, eller har tabt forbindelsen. Du kan prøve at tage alle stik fra (mens den er slukket) og montere dem omhyggeligt igen før at tænder. Måske er der rykket i et kabel?
Jeg har af samme årsag fri mobil-data på telefonen (fik det billigt via Plenti) - så kan den lege router indtil tekniker kommer. Skulle være nok til et par uger.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Høst hurtigt AI-fordele med skarp fokus på specifikke udfordringer – og uden behov for at kode
Markant reduceret svartid, styrket effektivitet og færre fejl. Det er blandt fordelene ved at lade AI sortere og prioritering beskeder fra en stor mængde brugere og kunder.