Avatar billede LBM Praktikant
09. december 2021 - 09:25

Facebook fryser ved tryk på kommentarfeltet

Jeg kan uden problemer læse alle indlæg på Facebook, men når jeg trykker på kommentar for at levere mit bidrag til debatten eller andet, så fryser programmet, og jeg kan ikke komme videre uden at genstarte programmet efter på min iPad at have “swirpet“ FB opslaget væk fra skærmen, så historikken er fjernet. Det er nemlig tilsyneladende kun på min iPad, jeg har problemet. Det mystiske er dog, at hvis jeg går ind på kommentarerne til mine egne indlæg - altså ved tryk på ringeklokke-symbolet - så kan jeg uden problemer trykke på kommentar-teksten og svare. Men kun via denne bagvej. Jeg har naturligvis prøvet indtil flere gange at reinstallere FB-app’en, ligesom jeg har genstartet min iPad, som rådene i almindelighed lyder. Intet hjælper, og problemet har nu været aktuelt i en måneds tid. Hvad gør jeg???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester