Avatar billede Faxholm Praktikant
15. januar 2022 - 12:12 Der er 3 kommentarer

Problem med med lyd

Har netop købt en Acer Aspire som jeg har tilsluttet mine højtalere.
Det har virket fint i ca. en måned, men nu er det pludseligt holdt op.
På den store højtaler står " Speaker System Powered Subwoofer"
Når jeg tester under "Administrér lydenheder" kommer der lyd fra alle tre højtalere. Men det spiller bare ikke. Hvad er der galt ?
Mvh.
Kurt Faxholm
Avatar billede Jørgen B. Ekspert
15. januar 2022 - 13:57 #1
Måske skal man bare trykke på den lille højtaler ikon og se, hvor lyden kommer fra som standard?

-Kig her, for at se om du har valgt det rette?
https://youtu.be/t_vjflX-ec4
Avatar billede Faxholm Praktikant
15. januar 2022 - 17:25 #2
Hej Hvis det kun var et spørgsmål om. hvilket ikon der skal trykkes på, tror jeg godt, jeg selv kan løse problemet. Som jeg skrev i mit spørgsmål, har lyden fungeret perfekt i ca. en måned. Så der maværed en fejl, og det var det jeg ønskede en løsning på.
Avatar billede Jørgen B. Ekspert
15. januar 2022 - 18:15 #3
Har man ikke reinstalleret lydkort driver/software om?
-Det sker, hvis du har tilladt, at man skal opdatere driver fra Windows opdatering, så kunne tænkes at Microsoft Windows opdatering har installeret andet?

Hent lydkort/lydkort fra Acer hjemmesiden ved at søge på modellen?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester