Avatar billede boholdt Juniormester
28. marts 2022 - 22:14

Standardplacering for flere applikationer på samme webserver under den samme application pool

Hej

På mit webhotel har jeg installeret CMS-systemet Umbraco 9 i mappen public_html\Umbraco.

Jeg har ligeledes installeret en anden applikation på mappeplaceringen public_html\serverinfo. Denne applikation kan give forskellige oplysninger omkring selve webserveren, her i blandt hvilken en "default path" (normal placering for applikationen), som serveren peger på.

Det underlige er, at applikationen på mappeplaceringen public_html\serverinfo skriver, at standard-stien for applikationen er public_html\Umbraco, selv om at applikationen, som jeg afvikler, befinder sig på mappeplaceringen public_html\serverinfo. Det er som om, at Umbraco ændrer på ét eller andet, som relaterer sig til standard mappeplaceringen for alle applikationer.

Den applikation, som jeg har installeret, kan I hente via følgende link: https://gist.github.com/jrotello/66e377c1fa059a2d570c

Har I et bud på hvorfor dette sker, samt hvordan, at jeg kan rette dette således, at hver applikation ikke som standard refererer til public_html\Umbraco, men til sin egen mappeplacering?

Jeg har været IIS Manager igennem, men kan her ikke ændre default placeringen for hver applikation. Under "Manage" kan jeg kun vælge "browse". På mit webhotel kører alle applikationer (mapper, som jeg opretter på webhotellet, og konverterer om til applikationer) i den samme application pool.

Uanset jeres svar, ser jeg frem til at høre fra jer.

På forhånd tak for svaret, og god dag.

Mvh Anders.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital