Avatar billede johnbr Mester
21. juni 2022 - 22:10 Der er 4 kommentarer

Kommentarer på Facebook

Jeg mangler lidt viden om, hvordan jeg sikrer, at når jeg f.eks deltager i en faglig debat i en tråd på Facebook eller liker samme sted, så er det kun deltagere i debatten, som kan se mine kommentarer.
Kan man styre det i min profil på Facebook.
Avatar billede CRKrogh Ekspert
22. juni 2022 - 10:23 #1
Nej, en kommentar er som udgangspunkt offentlig. Gruppen kan til gengæld være privat, så det kun er gruppemedlemmer, der kan se dine handlinger.
Avatar billede johnbr Mester
22. juni 2022 - 13:27 #2
Ja, men betyder det, at alle mine venner får besked om min korrespondance i en given tråd? Om noget, som ikke interesserer eller vedgår dem. At alle andre som deltager i tråden kan læse mine kommentarer er ok.
Avatar billede claes57 Ekspert
22. juni 2022 - 16:49 #3
Løsningen på være mere end en profil, med hver sin mail-konto tilknyttet. At administrere firma og privat-konti 100% korrekt kræver øvelse - jeg har fx 3 browsere i brug, og de har hver sin liste af bogmærker.
Avatar billede johnbr Mester
22. juni 2022 - 18:15 #4
Claes57

Det er alt for voldsomt for mig:)

Jeg deltager bare i nogle fora, hvor vi diskuterer golfspillets udvikling i verden på forskellige nyhedsmediers  Facebook sider og jeg gider ikke, at mine venner osv skal være informeret om mine holdninger til det emne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital