Avatar billede DSP Praktikant
12. marts 2023 - 18:32 Der er 2 kommentarer

Bedste køb af facebook følgere?

Hej. Hvorhenne får man de bedste Facebook følgere til sin private facebookprofil på nettet? Mest sikkert og mest ægte (kvalitet)
Avatar billede milter Ekspert
12. marts 2023 - 18:49 #1
Ved at være ærlig!

Og de ord kommer fra én, som alle sine dage har været en stærk modstander af den filosofi, som styrer FB, dvs. ønsket om udelukkende at tjene penge på medlemmernes skriverier. :-)
Avatar billede Slettet bruger
12. marts 2023 - 22:39 #2
Jeg vil ikke anbefale at købe Facebook-følgere, da det kan have negative konsekvenser for din konto og dit omdømme. Mange af de tilbud, du kan finde på nettet, er ofte fra falske profiler eller robotter, som ikke vil interagere med dit indhold eller være til nytte for din konto på nogen måde.

Derudover kan Facebook opdage køb af falske følgere og tage skridt til at fjerne dem fra din konto. Dette kan resultere i et fald i din synlighed og påvirke din troværdighed og tillid blandt dine eksisterende følgere.

Den bedste måde at få ægte følgere på er at oprette indhold, der engagerer og interesserer din målgruppe. Du kan også bruge annoncering på Facebook til at nå ud til en større og mere relevant målgruppe. Ved at opbygge din følgerskare organisk, kan du opnå en mere bæredygtig og engageret følgerskare, der vil være mere værdifuld for din konto og dit brand på lang sigt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Unit IT

Project Manager

Dynamicweb Software A/S

Tech Team Lead

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

PensionDanmark

Business Tester