Avatar billede Bård Jensen Praktikant
06. maj 2024 - 19:00

Adgang til Messenger-gruppe via link

Hej

Jeg vil gerne lave en Messenger gruppe, og så vil jeg gerne invitere andre, som har et link (eller QR kode) til at kunne melde sig ind i gruppen. Kan det lade sig gøre?

De, som skal kunne melde sig ind i gruppen er ikke nødvendigvis nogen, som jeg er Messenger-venner med i forvejen.

Hvad skal jeg bruge det til:

Jeg arbejder på en større arbejdsplads, og når Danmark spille fodboldlandskamp er vi en del medarbejdere, som smider en 20'er i en fælles pulje og tipper på resultatet. Vinderen løber med puljen. Hidtil har vi gjort det på papir, og så har jeg skrevet tippene ind i en Messenger gruppe og inviteret de af kollegerne, som jeg har kunnet finde, så vi har kunnet drille hinanden under kampen. Men  vi har mange løst ansatte (og dermed stor udskiftning), og det kniber med at få alle med, så det ville være nemmere, hvis jeg bare smed en lap med et link eller en QR, og så kunne de, som ville være med logge sig ind i gruppen via linket og afgive deres tip.

Har forsøgt, men det virker ikke rigtigt for mig
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester