aske17 Nybegynder
24. september 2001 - 21:36 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Counterstrike - PunkBuster

jeg har været inde på netcaféer og spille cs, nu skal jeg naturligvis også gøre det derhjemme.... Nogle gange bliver man dog smidt ud af spillet fordi man ikke har \"Punkbuster\"..... hvad kan jeg gøre for at det ikke også sker derhjemme????
kapla Nybegynder
24. september 2001 - 21:37 #1
bbs Nybegynder
24. september 2001 - 21:39 #2
bbs Nybegynder
24. september 2001 - 21:39 #3
Undskyld, lang tid siden jeg havde opdateret ..
.sorcerer. Nybegynder
24. september 2001 - 22:25 #4
hvad er det lige i vil bruge punkbuster til - hvis man vi snyde kan man sagten gøre det uden at punkbuster finder ud af noget...

Der findes hacks som slår punkbustersfunktion fra...
bbs Nybegynder
24. september 2001 - 22:26 #5
^Noget der burde være en kommentar^
24. september 2001 - 22:33 #6
sorcerer - jeg ser dig gerne snyde på en PB server...
.sorcerer. Nybegynder
25. september 2001 - 16:58 #7
Jeg sagde ikke at jeg snyder - jeg sagde bare at man kunne - spiller overhovedet ikke cs selv.... sååå *G*
25. september 2001 - 17:32 #8
ok
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ATP har bygget it-system til udbetaling af feriepenge på tre måneder: "Mange har arbejdet nat og weekender for at nå det"
Interview: ATP-medarbejdere har måttet droppe sommerferien og arbejde om natten, men nu er løsningen til udbetaling af danskernes indefrosne feriemidler klar. "Lige nu har vi 300.000 i kø, og der er en ventetid på omkring to timer," siger ATP-underdirektør Jesper Juel-Helwig. Bliv klogere på, hvordan ATP har skabt den nye løsning på tre måneder.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Midt i en Corona-tid: Holder du sikre og brugervenlige onlinemøder?
Åbne kontormiljøer, personlige møder, teambuilding og håndtryk har tidligere været en del af hverdagen for mange danske virksomheder, men det har covid-19 ændret på. Tidligere klassiske arbejdsformer er blevet erstattet af nye og mange medarbejdere arbejder f.eks. hjemmefra, på skift eller under nye og mere beskyttede forhold. Denne nye virkelighed har resulteret i en større produktivitet og effektivitet blandt de medarbejdere, som trives med at arbejde hjemmefra. Eksempler som øget fokus, effektiv brug af tid og færre forstyrrelser er blandt de positive tendenser. Det har fået flere ledere til at overveje at implementere muligheder for fleksible arbejdsmiljøer og faste hjemmearbejdsdage. Er det også tilfældet i din virksomhed? Hvis ja, så læs med i denne e-guide og find inspiration til, hvordan din virksomhed kan opnå de største fordele med online møder baseret på Cisco Webex.