mpej Nybegynder
01. oktober 2001 - 13:26 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Chicony Keyboard!

Det er fuck i den!!!
Ca. hver 2. gang jeg starter min computer skriver computeren til mig, inden den går i gang med at finde CD\'er og floppyer, at mit keyboard er låst og jeg skal låse det op (problem 1). Så slukker jeg min computer og tænder den igen. vupti så virker det. Men hver ca. hver 3. gang jeg starter computeren op virker mit keyboard ikke når jeg er kommet ind i w2k (problem 2). Det virker igen når jeg genstarter computeren hvis problem 1 ikke træder i kræft igen.

Dvs. at rund regnet kun er hver 3. gang når jeg tænder min computer, at jeg kan komme igang, uden at skulle genstarte 1-3 gange først. Teeeeemmelig irreterende.

Jeg har pII, masser af ram, kører w2k, keyboardet er et Chicony kb-9885.
Har nyeste driver...

jasber Nybegynder
01. oktober 2001 - 13:34 #1
Lyder som om dit keyboard ikke bliver initialiseret ordentligt. Det kan skyldes et defekt keyboard, eller at din keyboard controller på dit bundkort er syg.

I dit sted ville jeg somdet første prøve med et andet keyboard. Hvis problemet forsvinder, er det sandsynligt at dit keyboard er defekt. Forsvinder problemet ikke, er det sandsynligt at dit bundkort er defekt (keyboard controlleren).
mpej Nybegynder
01. oktober 2001 - 14:27 #2
Jeg fik ikke det andet keyboard til at virke, så jeg tror du har ret.
Der er ikke andet at gøre end at købe nyt motherboard vel? Skal  alligevel snart opgradere....

Hvis man skal udskifte motherboard, ram og cpu så kan det stadigvæk godt betale sig bare at opgradere ikke?

MP
jasber Nybegynder
01. oktober 2001 - 14:45 #3
Nej, der er giveetvis ikke andet at gøre end at skifte dig motherboard.

Hvis du har et godt kabinet, gode harddiske, CD-ROM drev, lydkort, skærmkort osv. skulle der ikke være noget i vejen for at opgradere.
jasber Nybegynder
01. oktober 2001 - 14:45 #4
Hold da op, det kniber vist lidt med stavningen :)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft vil fremover udvikle software, der passer til Europa: Nye systemer skal bygges 'med respekt for europæiske værdier"
Danmarks tidligere tech-ambassadør Casper Klynge, der i dag arbejder for Microsoft, mener, at EU har helt legitime bekymringer, når det kommer til at bevare kontrollen over data. Microsoft lover nu teknologi og løsninger, der passer til Europa.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.