cangoo Nybegynder
07. januar 2002 - 22:05 Der er 5 kommentarer

Kontaktperson for meg(firma) i Danmark

Ønsker kontakt folk som ønsker å være kontaktperson for meg og mitt firma i Danmark. Jeg driver en del nettsteder i Danmark...

Ta kontakt med meg, hvi d er intressert å være kontaktperson for meg i Danmark (alle vil få en e-postadresse som slutter på @real-gruppen.com)...
Send gjern litt om deg selv og utdanning/prakis til Oss.

Ta kontakt med meg på tlf. +47 63 90 87 63

eller mail atle.naess@real-gruppen.com, admin@cangoo.dk

med hilsen

Atle Næss
webmaster@real-gruppen.com
brita Nybegynder
07. januar 2002 - 22:10 #1
Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad du vil bruge dine kontaktpersoner til inden jeg bider på.... er det til at skaffe nye jobs(altså sælgere) eller er det til at producere sites eller hvad ?

annikadk Nybegynder
07. januar 2002 - 22:10 #2
vær venlig at respekter ekspertens regler.
så vidt jeg kan huske må det være 3. gang du opretter dette spørgsmål.
cangoo Nybegynder
07. januar 2002 - 22:20 #3
Dette er en kontaktperson som vil det daglig kontakt mellom meg og danmark. Komme  med forslag på nye funksjoner. Mye annonse kampnjer i danmark mye mer.

Vi kommer til å møter i Danmark 2-4 ganger i året...

mvh

Atle
waldowolf Nybegynder
07. januar 2002 - 22:36 #4
Vil gerne hører nærmere om det:
admin@enter-s.dk
michael-k Nybegynder
07. januar 2002 - 22:44 #5
hvad med $$. Er der noget af det ?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.