Avatar billede sangfuglen-bertram Nybegynder
03. juli 2002 - 00:21

ABSII @ Soltek SL-75DRV5 funker ikke!

Jeg har et problem med at ABSII ikke virker på overstående bundkort... Fra jeg tænder computeren er ABSII 80 grader (lukker computeren ved 85) men min cpu er kun 45... Så bare min computer bliver presset en lille smule slukker den... Jeg har disablet ABSII og den funker fint. Jeg gider bare ikke have betalt for en funktion og den så ikke virker! Jeg ringede til Prc-data hvor jeg havde købt det og de sagde at det var en software fejl, bios eller noet, og at soltek ville komme med en opdatering der fik det til at virke...
Jeg ville bare høre om der er andre med samme bundkort der ikke har problemer med ABSII, for så lyver butikken jo og jeg må kunne få et nyt bundkort ;D
Jeg har den nyeste bios men det hjælper nada..!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester