mpj Nybegynder
14. oktober 2000 - 16:29 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Sang - Kunstner

I Q8 rekalmen hvor der er en dreng i badebukser der henter vand fra en benzin-station spilles der i baggrunden en snag der slutter med \"make me happyyyyyyyyy\"
Hvad er kunstnerens navn elllr titlen på sangen!??

Nogne der kan?
mpj Nybegynder
14. oktober 2000 - 16:30 #1
Hold da helt k*ft hvor jeg staver... ;o)
fcs Nybegynder
14. oktober 2000 - 16:35 #2
Det er hos Statoil reklamen er og ikke hos Q8, se følgende link: http://www.statoil.dk og kig i nederste højre hjørne. Der er et link til reklamen, som kan ses via nettet. Her er det der står:

Som baggrundsmusik i Statoil\'s nye tv-reklame, hvor en lille dreng finder ud af, at Statoil har det du lige mangler, hører man en iørefaldende melodi - hvem er sangeren og hvad hedder nummeret, spørger mange om. Svaret er:

Kunstneren er svensk og hedder Nicolai Dunger. Nummeret hedder Something In The Way og findes på cd\'en This Cloud Is Learning, udgivet på Virgin.

fcs Nybegynder
16. oktober 2000 - 14:31 #3
Kunne du bruge det til noget eller skal jeg lede videre? Det kunne jo være at jeg ikke havde ret ;-)
mpj Nybegynder
16. oktober 2000 - 17:45 #4
Undskyld...
Jeg havde helt glemt dig... ;o)
Godt du lige kommenterede så jeg huskede det...
Det var sku rigtigt...
KANON sang!

Tak for det!
fcs Nybegynder
16. oktober 2000 - 18:15 #5
Det var så lidt, tak for de rar point ;-)

P.S.: Ja, det er en temmelig cool sang!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Knald eller fald? Det kommer Googles Huawei-forbud til at betyde for din smartphone
Eksisterende og kommende ejere af Huawei telefoner kan se frem til en del usikkerhed omkring Android- og Google-økosystemet på deres smartphones.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
Danske Joachim Ærtebjerg er med i toppen som CTO for Intel i EMEA - hør hans bud på it-udviklingen efter 25 år hos processor-giganten
Tech fra Toppen: Danske Joachim Ærtebjerg har arbejdet for Intel siden de lancerede Pentium-processoren i midten af 90´erne. I dag er han CTO for EMEA-området - og giver her sit bud på it-udviklingen.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
5 ting vi lærte da vi byggede en chatbot til kundesupport
Gennembrud med AI, machine learning og voice recognition, har gjort det muligt at lave virkelighedstro ”menneske til maskine” interaktioner via chatbots. Hos firmaet Cirklum har de for ganske nyligt startet rejsen med at bygge en chatbot, til et firma med over 15 millioner aktive brugere, og hvis vi leger med tanken om at hver eneste af de brugere stillede bare ét spørgsmål, så skulle der som minimum forberedes 15 millioner svar, som er klar til at blive sendt med det samme. Det behøver vi vist ikke nævne er rigtig mange. Den læring der er kommet ud af det lille eksperiment, har vi samlet i dette white paper, så du kan være bedst muligt forberedt til at lancere en chatbot. Hvis du og dit firma allerede har en, så kan du måske blive inspireret til at forbedre jeres. God læselyst!