Tillad et andet program i 10 minutter!!!
Efter en opdatering af vores systemer, kommer Outlook frem og spørger om brugeren vil tillade at et andet program åbner en ny mail.Hvordan fan slår man den sikkerhed fra?? Man kan tillade det i op til 10 minutter ad gangen og jeg vil helt have den fjernet!
/Hojben
