Avatar billede glacier Nybegynder
09. september 2003 - 15:11 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

Xp klient sletter indhold af personlig mappe ved login!

Jeg har et 2000 netværk, hvor der normalt køre 98 klienter på.
Der skulle så kobles en XP bruger på, og det er der egentligt heller ikke noget problem i.
Problemet består i at hvis en bruger logger på XP klienten, bliver alt hvad der ligger i brugerens personlige mappe slettet, og det eneste der er i mappen er XP templates, instillinger osv.

Er der nogen der ved hvad problemet skyldes ??
Avatar billede nmh Nybegynder
09. september 2003 - 16:22 #1
Problemet skyldes formentlig, at du kører med en mandatory profile, som sendes til brugeren, og så vil alt hvad brugeren har lavet i sin personlige mappe forsvinde.

Prøv at se i Active Directory, hvilken profil brugeren har.
Avatar billede nmh Nybegynder
09. september 2003 - 16:33 #2
Jeg gik ud fra, at I har et netværk med en win 2k server som domæne controller.
Hvis du sørger for, at brugeren ikke for tildelt en profil fra serveren, vil der ikke ske noget med brugerkataloget i documents and settings. (med mindre du også har sat xp-maskinen til at slette globale profiler, når brugeren logger af.
(kør gpedit.msc under kør i startmenuen)
Avatar billede glacier Nybegynder
09. september 2003 - 16:47 #3
Hvordan slåt du det til fra, altså at serveren ikke tildeler en profil ?
Avatar billede nmh Nybegynder
09. september 2003 - 16:51 #4
Du skal gå ind i Active Directory på serveren. Klikke på den pågældene bruger, og så se hvad der står ved fanebladet profiles.
Der er nok en henvisning til et sted på serveren hvorfra profilen hentes.
Men med et stort netværk med mange brugere på den enkelte maskine er det nu rart at maskinen altid starter på samme måde for alle brugere.
Avatar billede glacier Nybegynder
09. september 2003 - 17:17 #5
er er jo en profile path eks. \\Server\users\user

Skal jeg bare slette den linie ??

Har det nogen indflydelse på homedir, ud over at den ikke henter profilen der fra ??
Avatar billede nmh Nybegynder
09. september 2003 - 17:26 #6
Det har ingen indflydelse på homedir.
Så du kan roligt slette det.
Men du går glip af de printere m.m., der følger med profilen.
Hver bruger skal så selv installere sine printere.
Avatar billede glacier Nybegynder
09. september 2003 - 17:47 #7
Da der kun er den ene xp/win2k klient, og resten består af 98 klienter er det jo ikke et problem !
Avatar billede nmh Nybegynder
09. september 2003 - 17:49 #8
Jeg takker for point.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester