08. november 2003 - 13:10Der er
3 kommentarer og 1 løsning
Klient opsætning, Settings location !
Hej
Jeg har nu endelig fået min server til at kører rigtigt(takket være jer), men jeg har lige et spørgsmål til jer eksperter.
Når en Klient har logget på domænet, og der efter logget af igen, kan man så sætte det op, så mappen (Brugerens) "Dokuments and settings" ligger op serveren, og ikke på klienten. For ellers bliver der sku hurtigt fyldt op. ???????
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Slettet bruger
10. november 2003 - 10:51#1
Start med at oprette en folder på din server, kald den F.eks. Profiles. Højreklik på folderen >Sharing... Klik Share this folder. Brug det share navn der bliver forslået, elller skriv et nyt. Klik OK
Start Active Directory Users and Computers. Højreklik på en bruger, eller opret en ny >Properties. Fanebladet Profile. I feltet Profile path: Taster du: \\Navn_På_Server\Share_Navn\%USERNAME%
Nu bliver prugerens profil gemt på serveren, og brugeren har adgang til sin profil, ligegyldigt hvilken klient han logger på.
For at spare plads på klienten, kan du lave en Group Policy der sletter den lokale profil.
Start Active Directory Users and Computers. Højreklik på Dit_Domæne.dk >Properties. Fanebladet Group Policy. Marker Default Domain Policy og klik på knappen Edit. Naviger til: Computer Configuration >Administrative Templates >System >Logon I vinduet til højre: - Sæt Delete cached copies of roaming profiles til Enabled.
Ovenstående giver en stor netværks trafik, hver gang brugeren logger på. Så det kan være en god idé at redirecte My Documents og My Pictures, til en share på serveren.
Opret en folder på din server, kald den F.eks. BrugerDokumenter. Højreklik på folderen >Sharing... Klik Share this folder. Brug det share navn der bliver forslået, elller skriv et nyt. Klik OK
Start Active Directory Users and Computers. Højreklik på Dit_Domæne.dk >Properties. Fanebladet Group Policy. Marker Default Domain Policy og klik på knappen Edit. Naviger til: User Configuration >Windows Settings >Folder Redirection >My Documents. Højreklik på My Documents >Properties. I Setting: Vælg Basic - Redirect everyone's folder to the same location. Under Target folder location: Tast \\Navn_På_Server\Share_Navn\%USERNAME% Fanebladet Settings. Sæt hak i: Grant the user exclusive rights to My Documents. Resten af mulighederne er op til dig. Jeg vil dog anbefale at du sætter hak i Move the contents of My Documents to the new location. Klik OK. Marker My pictures. (ligger under My Documents). >Properties. I Setting: Vælg Follow the My Documents folder. Klik OK.
En Group Policy er 90 +- 30 minutter om at slå igennem. Det kan gøres med det samme ved at køre følgende, i en comandoprompt (Klik Start >Run tast cmd klik OK):
secedit /refreshpolicy user_policy /enforce
secedit /refreshpolicy machine_policy /enforce
Et par tips.
Hvis du sætter et $ på dit sharenavn, kan sharen ikke ses, når brugeren browser netwærket. Eksempel BrugerProfiler$.
Organiser dine foldere logisk, et eksempel:
BrugerData\Dokumenter (Sharenavn på Dokumenter: BrugerDokumenter$) BrugerData\Profiler (Sharenavn på Profiler: BrugerProfiler$) BrugerData\HjemmeDrev (Sharenavn på HjemmeDrev: BrugerHjemmeDrev$)
:-)
Synes godt om
Slettet bruger
10. november 2003 - 11:01#2
Ps. I mit svar går jeg udfra at dine klienter er Windows 2000 eller Windows XP. Det dur ikke med Windows 98, Windows ME eller ældre. :-)
Synes godt om
Slettet bruger
11. november 2003 - 01:05#3
Kom lige i tanker om at det er en Windows Server 2003, så du skal ikke bruge: secedit /refreshpolicy user_policy /enforce secedit /refreshpolicy machine_policy /enforce Du skal bruge: gpupdate
Det er sku ikke til og finde rundt i de policy´s !!!
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.