Fjerne valgmulighed i stilbillede menu
I det stilbillede som popper op, når den grønne knap på scanneren aktiveres er der 3 valg-muligheder1 guiden scannere og kameraer
indlæs billeder fra et kamera eller en scanner
2 Hp PictureScan 3.0 "er inaktiv og ønskes derfor fjernet"
og 3 HP ScanJet Copy Utility
Ved valg af - Hp PictureScan 3.0 - er der som ovenfor skrevet og ønsket ingen aktivitet længere. Det er opnået ved at fjerne nogle nøgler i registreringsdatebasen. Se hvilke nederst i
http://www.eksperten.dk/spm/460105
Er der en der ved hvordan valg 2 slettes?
