Avatar billede mynetwork.dk Nybegynder
17. februar 2004 - 13:25 Der er 1 løsning

UNC Share - MS FP Extentions

Hey alle jer kloge hoveder ;)

Jeg har en Windows 2003 server med IIS 6, jeg har lige installeret Frontpage Server Extentions 2002 og vil gerne "extende" et af mine websites med FP. Det skal så lige siges at alle mine websites ligger på en extern webserver, via et UNC share. FP skriver følgende fejl "Warning: Your FrontPage web content is stored on a UNC share. Anyone will be able to browse the content of your FrontPage web. To enable FrontPage's access protection, uninstall the FrontPage server extensions, reconfigure your Microsoft Internet Information Server to use a local partition and reinstall the FrontPage server extensions.
" Er der nogen som har en løsning på dette problem?

Jeg har forsøgt at lave et netværksdrev til den pågældende maskine også, så det ser ud som om at det er et lokalt drev, men så skriver FP "Cannot read or set the permissions for file, E:\mitdomaene\: initializing the SD failed."

Det skal så siges at den server som filerne ligger på er en Linux Debian maskine og der bliver de ved med at ligge. Så jeg vil ikke høre noget om at jeg bare kan ligge filerne over på Windows maskinen og køre sitet derfra.

På forhånd tak.
Avatar billede henrik_scheel Nybegynder
12. januar 2005 - 17:41 #1
Problemet ligger netop i at FPSE ikke kan styre rettighederne på din Linux. FPSE kræver at man sætte NTFS rettigheder op. Umiddelbart ville jeg anbefale at replikere data fra Linux til Windows. Derved kan du sætte rettighederne på Windows istedet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 20:46 opkaldside Af hagbartm i Mobiltelefoner
I går 16:05 win 10 vil ikke boote Af bb69 i Windows
I går 11:20 Lenovo x390 Af tobberjas i PC
I går 10:14 Alder i Excel Af Nanarsi i Excel
I går 09:00 Flere linier på faneblad Af Peder Lund Nielsen i Excel