I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Slettet bruger
10. august 2004 - 14:56#1
Hvis det er den med at tillade at der sendes på ens vegne så er det ikke muligt.
Ja... den kommer med sådan en popup hvor man skal trykke JA eller NEJ! Og så er der den med at give Adgang i et vidst antal minutter!!!
Synes godt om
Slettet bruger
10. august 2004 - 15:15#3
Ja, jeg har samme problem og har fået at vide at det er en indbygget sikkerhedsindstilling som er kommet fra SP2 til Outlook 2000 og fremefter og at det ikke er muligt at gå uden om den, jeg har prøvet jeg ved ikke hvor mange krumspring men kan heller ikke komme uden om den, desværre.
Jeg er ikke helt sikker på, om du har ret bertie. Jeg har lige været ude for et problem hvor et program poppede op med et vindue hvori der skulle trykkes 'OK' / 'Cancel'. Det fik jeg løst ved at søge igennem alle handles hvor titellinien havde et bestemt navn. Herefter kiggede jeg efter 'OK'. Nu havde jeg hWnd på den knappen og kunne trykke på den med en sendmessage. Hvis man blot ønsker vinduet lukket skulle det også kunne lade sig gøre. Men om der er lavet en speciel spærring for dette til Outlook skal jeg ikke kunne sige.
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.