Avatar billede anderas Nybegynder
22. november 2004 - 19:46 Der er 2 kommentarer

AMD Barton Pin Mod

Hej, jeg tænker på at smide et par mobile athlons på mit SMP board. Problemet er, at jeg ikke kan regulere dens clock i biosen. Jeg har fundet frem til at jeg skal bruge en såkaldt "Pin Mod", men jeg har ikke kunnet finde en god guide til dette. Der er point til den der laver en mini guide til pinmodding, eller poster et link til en guide om, hvordan man gør det!
Avatar billede darkside Nybegynder
22. november 2004 - 20:17 #1
Avatar billede anderas Nybegynder
22. november 2004 - 20:25 #2
Jo tak! Jeg havde dog allerede fundet denne side.. Men det som jeg spørger til, er en guide til, hvordan man praktisk skal udføre moddet, ikke den teoretiske (altså, hvilke pins der giver hvilken rating): dvs. hvilken type metalwire man skal bruge til at modde den, hvorledes man stikker det i hullerne, om man skal binde knude på tråden, hvordan man monterer en modded core etc.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester