15. februar 2005 - 10:42Der er
11 kommentarer og 1 løsning
Fjerne off-line folder opsætning efter at have skiftet domain.
Historien kort: Har en XP pro der var på et Win2000 server domain. I forbindelse med opgradering til Win2003 server fik vi også nyt serverhardware, så det blev ikke en opdatering, men en regulær ny-installation. Domainet (og serveren) hedder dog det samme. Alle klienter skulle derfor logge ind lokalt på deres pc, og joine det ny domain. Så langt så godt...
Vi er nogle stykker der brugte funktionen "Gør tilgængelig off-line" til shares under det gamle domain. Disse off-line drev står nu altid til off-line. Jeg kan godt slå off-line synk helt fra, men jeg vil jo gerne bruge det til de nye shares... Er der nogen der har nogle ideer til hvordan jeg får XP til at glemme alt om min off-line opsætning?
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Har da ingen interesse i at hjælpe dig, du melder ikke tilbage hvad du prøver, og vil derefter beholde pointene selv, så nej hjælpen slutter da herfra og vil samtidig anbefale at andre stopper deres evt. hjælp også.
Jeg beklager meget jeg ikke fik svaret dig. Dit link henviser til "A Description of the Group Policy Update Utility", men jeg kan slet ikke se hvad det har med mit problem at gøre? Hvad er det du vil have mig til at prøve?
(Ja, det skulle jeg have skrevet forlængst, men det fik jeg altså ikke gjort, sorry)
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.