Avatar billede bering Nybegynder
06. marts 2005 - 15:22 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Mystisk unlock problem med Nokia 7610

Jeg har et mystisk problem med en Nokia 7610. Telefonen var tidligere sim-låst til TDC, men blev låst op. Problemet er at den nu virker fint med et CBB sim-kort eller et Orange kort, men IKKE med et Sonofon kort eller et Telmore sim-kort. Det er et problem eftersom telefonen skal bruges med et Telmore kort.

Ekspedienterne i TDC butikken har aldrig hørt om problemet før, jeg har fået at vide at jeg skal snakke med deres hotline i hverdagene. Men måske er der en ekspert herinde der kan komme med et bedre svar? Hvordan får jeg telefonen yderligere låst op?
Avatar billede bering Nybegynder
26. marts 2005 - 11:27 #1
Jeg har nu fået firmwaren opgraderet, uden at det har hjulpet noget. Jeg har også bestilt et nyt sim-kort fra Telmore, det hjalp heller ikke. Nogen bud på hvad jeg kan gøre?
Avatar billede bering Nybegynder
08. januar 2006 - 13:47 #2
Lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester