Avatar billede johnstigers Seniormester
11. marts 2005 - 13:57 Der er 8 kommentarer og
1 løsning

Underlig mail? Tror det er phishing?

Det skal siges jeg ikke er Paypal bruger...
Men fik denne mail:



Dear PayPal user,
Your account has been flagged in our system as a part of our routine security measures. This is a must to ensure that only you have access and use of your paypal account and to ensure a safe PayPal experience. We require all flagged accounts to verify their information on file with us. To verify your information, please click here.

Thank you for using PayPal!



Please do not reply to this e-mail. Mail sent to this address cannot be answered.
Copyright© 2005 PayPal Inc. All rights reserved. Designated trademarks and brands are the property of their respective owners.


Syntes link så mystisk ud, så lave en whois:
This is the RIPE Whois query server #2.
% The objects are in RPSL format.
%
% Rights restricted by copyright.
% See http://www.ripe.net/db/copyright.html
inetnum:      212.36.11.0 - 212.36.11.255
netname:      TECHNOLINK
descr:        Techno-Link (tm)
country:      BG
admin-c:      GK1167-RIPE
tech-c:      TD939-RIPE
rev-srv:      ns.spnet.net
rev-srv:      purgatory.spnet.net
status:      ASSIGNED PA
mnt-by:      SPNET-MNT
notify:      registry@spnet.net
changed:      taniad@spnet.net 20050216
source:      RIPE
route:        212.36.11.0/24
descr:        SPNET&Techno-link customers
origin:      AS8717
mnt-by:      SPNET-MNT
notify:      registry@spnet.net
changed:      taniad@spnet.net 20050216
source:      RIPE
person:      George Kupenov
address:      Spectrum Net JSCo
address:      36, G.M.Dimitrov blvd.
address:      BG 1797 Sofia
address:      Bulgaria
phone:        +359 2 9657619
fax-no:      +359 2 9657646
e-mail:      jkk@techno-link.com
nic-hdl:      GK1167-RIPE
mnt-by:      SPNET-MNT
changed:      jkk@techno-link.com 20050110
source:      RIPE
person:      Tatiana Dimitrova
address:      Spectrum Net
address:      36, G.M.Dimitrov blvd.
address:      BG 1797 Sofia
address:      Bulgaria
phone:        +359 2 9867481
e-mail:      taniad@spnet.net
notify:      taniad@spnet.net
nic-hdl:      TD939-RIPE
mnt-by:      SPNET-MNT
changed:      taniad@spnet.net 20041229
source:      RIPE


Det ser for mig ud som noget hoax????
Avatar billede johnstigers Seniormester
11. marts 2005 - 13:58 #1
p.s. Link er her - da jeg ikke ved hvor sikkert linket er, er det på eget ansvar at klikke: http://212.36.11.100/www.paypal.com/us/cgi-bin/
Avatar billede roenving Novice
11. marts 2005 - 14:00 #2
Tjah, den gav følgende:

Unable to request URL from host 212.36.11.100:80: Operation timed out ...

-- men hvis du har en ordentlig sikkerhed, skulle det jo ikke være farligt at gå ind på en side ?-)
Avatar billede screem_brille Novice
11. marts 2005 - 14:01 #3
DET de vil åbne er med 99.9% sikkerhed at folk "bekræfter" nogle data, sikkert med intastelse af deres kontonummer og pin kode, og så er balladen der (folk giver deres pinkoder til alle og enhver). Slet og vær glad for du ikke hoppede på den ;)
Avatar billede johnstigers Seniormester
11. marts 2005 - 14:40 #4
Jeg sletter bare mailen!
roenving smid et svar, så deler i :)
Avatar billede roenving Novice
11. marts 2005 - 14:42 #5
Det forstår jeg godt med den adresse '-)
Avatar billede johnstigers Seniormester
11. marts 2005 - 15:10 #6
Du glemte noget - gæt selv hvad ;)
Avatar billede johnstigers Seniormester
11. marts 2005 - 20:32 #7
roooeeeeeennnnnnvvvvviiiinnnngggggg.....
Avatar billede roenving Novice
11. marts 2005 - 23:53 #8
-- hrm, jeg har zq ikke fornemmelsen af, at jeg skal sanke til bunke her, så kast dem bare efter brille-fyren !-)
Avatar billede johnstigers Seniormester
12. marts 2005 - 09:45 #9
ok ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester