Avatar billede edvardj Novice
28. maj 2005 - 20:42 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

spywareside nogen der ved noget

denne http://www.smileycentral.com/  er der "skjult" spyware i den  eller kan man roligt gå ombord i den ????
Avatar billede johnstigers Seniormester
28. maj 2005 - 20:44 #1
Avatar billede edvardj Novice
28. maj 2005 - 20:47 #2
oki tænkte jeg nok  LOL
Avatar billede johnstigers Seniormester
28. maj 2005 - 22:02 #3
Tak for points
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester