Hvordan kan jeg deaktivere fil bekræftelse
Jeg har fået et mystisk problem, på en PC i vores netværk. Den er fra den ene dag begyndt at spørge om lov til at åbne .exe og .mdb filerNår jeg forsøger at åbne en fil prompter Win XP, med Åbn Fil - Sikkerhedsadvarsel (Meget fint i øvrigt) Bortset fra det er vores egne udviklede progs. m.m.
Så skal brugeren vælg Kør eller annuller- hvergang jeg har på andre PC'er set lignende, hvis man henter en fil fra Internet, her er der dog mulighed for at sætte et flueben, til spørg ikke igen
Der er ikke skyggen af spy ell. vira.
Andre PC'er i huset (fuldstændig ens opsætning m.m.) gør det ikke.
Håber en kan hjælpe med at deaktivere
