Sharing af partionener bliver sat til "share" automatisk
Jeg sætter settingen på partition "C" og "E" til "do not share this folder".Næste gang jeg tænder pc'en er det sat tilbage til "share" this folder, og med C$ og E$.
Hvordan får jeg settingen til at blive ved med at være "do not share this folder"?
