Fortryd Gendannelse
Jeg har netop lavet en systemgendannelse på min computer, som i og for sig også ordnede det den skulle.Desværre kom jeg i samme omfang også til at slette nogle billeder jeg havde lagt ind for nyligt.
Når jeg går ind i systemgendannelses menuen burde der være et punkt der hedder fortryd gendannelse, men det er der ikke.
Hvad gør jeg? Det er desværre billeder jeg ikke kan undvære...
Det er en Home-Edition
