Avatar billede daiz Nybegynder
05. oktober 2005 - 21:35 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

publisher 2003 webudgivelse

Jeg sidder og roder med en webside gennem publisher som skal udgives på web, det hele går fint nok indtil ca midt i forbindelsen til udbyderen, jeg kan ikke lure hvad fejlen er :(

er der en mulighed for at logge FTP trafikken et sted i dette program ?


John
Avatar billede jokkejensen Novice
05. oktober 2005 - 22:52 #1
Tror umiddelbart du er bedre tjent med en anden FTP client, istedet for at skulle til at logge trafik mm fra en elendig klient.

Eventuelt en der hedder flashfxp koster næsten intet.
Avatar billede sharkman Nybegynder
05. oktober 2005 - 23:09 #2
Der er temmelig mange fejlmuligheder, og det bliver lidt svært, når du ikke har nogen konkrete fejlmeldinger. Du kan evt. prøve at åbne Hjælp i Publisher og søge på ftp. Der kommer 4 - 5 emner, du kan prøve at kigge i, og hvis det ikke kan give dig et fingerpeg, vil jeg også anbefale dig at bruge et andet ftp program. Det står også beskrevet samme sted i Publisher hjælp, hvordan man gør..
Avatar billede daiz Nybegynder
07. marts 2007 - 18:57 #3
Ja, det hjalp jo ikke meget :(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester