Avatar billede michael_mortensen Nybegynder
24. oktober 2005 - 10:47 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Fysik, kartoffel kogning ?

Ja, jeg har fået spørgsmålet ;

Tange olga koger kartofler næsten hver dag. Hun ved at kartofler skal oge i 20 minutter for at blive kogt igennem.
Det tager normalt 5 minutter ved højeste trin at få gryden i kog, derefter kører hun på lavt trin, men sørger for at gryden ikke går af kog, for så bliver kartoflerne ikke møre..

Overvej hvilke ændringer der sker undervejs med molekylerne i kogepladsen, gryden og vandet:

Tid i minutter; 0 - Vandtemperatur; - 20C
Avatar billede michael_mortensen Nybegynder
24. oktober 2005 - 10:58 #1
Jeg skal skrive ændringerne for henholdsvis ændringerne af molekylerne i kogepladen, gryden og vandet..

For 3, minutter hvor vandet er 80 grader
For 5 minutter, hvor vandet er 100 grader..Og så videre op til

10, 15, 25 minutter hvor der slukkes..
Avatar billede michael_mortensen Nybegynder
24. oktober 2005 - 11:19 #2
Har fundet ud af det :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Bunker Holding A/S

Senior CRM Developers

Teknika - Copenhagen College of Technology Management and Marine Engineering

It-supporter