hviid Nybegynder
18. november 2005 - 23:37 Der er 2 kommentarer

fejlmeddelelse ved opstart af ulead program

hej
jeg har lige købt en ny pc (samlesæt), så går man jo i gang med at installere sine programmer, hvilket også er gået fint, men jeg har et meget irriterende problem med programmet Ulead Gif Animator.
installationen af programmet forløb fint, men når jeg starter programmet op får jeg en fejlmeddelelse:
"instruktionen ved 0x02032342 refererede hukommelse ved "0x0000049c" kunne ikke read"
og programmet lukker ned. Det er jeg rigtig godt træt af, da jeg har været meget glad for programmet. Jeg har prøvet at hente en ny trial-version på uleads hjemmeside, og det giver nøjagtig det samme proplem.
jeg har ikke bemærket lignende problemer ved andre programmer, bl.a. ulead photo. mit styresystem er windows xp pro (build 2600.xpsp_sp2-gdrXXXXX) som jeg opdaterede med windows update i forbindelse med aktiveringen af windows.
jeg ved ikke om det betyder noget, men jeg har udover printer og scanner tilskuttet et (usb)eksternt tv kort.
Hvis i tror en formattering løser problemet, så må jeg jo til det, men jeg ville svært gerne vide om det kan betale sig
nick038 Nybegynder
20. november 2005 - 13:07 #1
Hej,prøv at afinstallere og så installer programmet igen, hvis det ikke hjælper ville jeg prøve at tjekke ram modulerne ved hjælp af udelukkelses metoden.
hviid Nybegynder
29. marts 2006 - 10:45 #2
hej nick

det med at afinstallere har jeg prøvet - nu har jeg netop formatteret maskinen og den vil gud hjælpe med stadig ikke køre programmet. jeg har betalt for programmet, så mon ikke man på en eller anden måde kan kontakte ulead for support. ret irriterende i hverti fald.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale aktiver i døgndrift
Den massive stigning i antallet af medarbejder som arbejder hjemmefra samt et konstant omskifteligt digitalt trusselsbilleder stiller hele tiden nye og stigende krav til virksomhedens sikkerhedsinfrastruktur. Mange virksomheder står derfor overfor at skulle implementere løsninger medintelligent monitorering af data, infrastruktur samt fokuseret indsats for sikring af virksomhedens digitale aktiver. Men har på den anden side typiske ikke de nødvendige ressourcer, budget eller tiden til disse projekter – eller for den sagsskyld at blive afhængig af specifikke teknologier, dyre konsulentydelser og specialressourcer. En mulig strategi til at håndtere udfordringen kan være at vælge en komplet Cloudbaseret sikkerhedsplatform baseret på gennemprøvet AI-teknologi. Men hvordan kommer du godt i gang? Det får du svar på i denne hvidbog.