19. januar 2006 - 10:56Der er
11 kommentarer og 1 løsning
Disable previous version client
Hvordan kan jeg disable Windows XP's shadow copy client? - alternativt, hvordan kan jeg fjerne "previous versions" fanen fra properties boxen (når der kigges på filer eller foldere placeret på Windows 2003 server, med Shadow Copying slået til?
hvis jeg ikke husker forkert, så kan du slå det fra med en GPO, men undrer mig dog lidt over at man bruger den feature hvis brugeren ikke må bruge det ?
Hvilken GPO? - jeg har ledt og ledt, men intet fundet? ;)
featuren skal udelukkende bruges af administratorer. Funktionen er fin på personlige foldere. Men når det er fælles områder, vil der være en risiko for, at en bruger kommer til at reverte forkerte filer/foldere til ældre versioner. Derfor tør vi ikke lade brugerne have muligheden. Den kan dog spare IT afdelingen for en del restoreopgaver, når brugere kommer til at overskrive/slette filer eller foldere fra de delte drev.
(Du må undskylde. Med det er en principsag, der bunder i håbet om afskaffelse af kommentar/svar systemet. Jeg mener altid det bør være op til spørgsmålsstilleren at bestemme, hvem der skal modtage point. Da jeg tolker Ekspertens regler således, at det ikke er tilladt selv at tage point, når der er indløbet korrekt besvarelse på spørgsmålet, bliver jeg nødt til at lade spørgsmålet stå åbent) ;)
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.