Avatar billede Slettet bruger
15. august 2006 - 10:17 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Filer slettes ved synkronisering

Hej

Jeg har en makker, som køre med offline filer, som synkroniseres når han kommer hjem. Det har virket perfekt længe, men nu når han sidder og laver nogle nye dokumenter f.eks. offline og sætter PC'eren til netværket, så den begynder at synkronisere. Så bliver filerne slettet og kan ikke findes frem igen.

Hvorfor gør den dette og er der en løsning på det?
15. august 2006 - 10:27 #1
... kunne man forestille sig noget med "timestamp" som er helt i skoven ?

Forstået på den måde at hvis eks tiden er ét år bagud på lokal PC'en så vil lokale dokumenter jo (stadig) være gamle ifh netværkets ditto ?

(Eller noget i den retning...)
Avatar billede Slettet bruger
15. august 2006 - 11:28 #2
Godt foreslag, tjekker det lige. Vender tilbage bagefter.
Avatar billede Slettet bruger
15. august 2006 - 11:32 #3
Men hvad hvis det er en nyoprettet dokument? Så er der jo ikke nogle versioner på netværket som kan være nyere eller ældre.
Avatar billede Slettet bruger
10. august 2007 - 10:05 #4
Jeg lukker denne, da problemet gik i sig selv, hvilket er lidt træls.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester