Deaktiver lukning af server
Jeg har en bruger af min terminal server, der af diverse årsager har brug for at være administrator.Men når der har været automatiske opdateringer, skal han ikke have mulighed for at genstarte serveren.
Hvordan kan jeg deaktivere dette, evt. (helst) via group policies?
Jeg har ledt indstillinger igennem, indtil videre har jeg kun fundet muligheden for at TILDELE rettigheden for at slukke serveren, ikke mulighed for at FJERNE rettigheden.
