Akrivering / Deaktivering
Når man har installeret XP, bliver denne installation registreret/aktiveret hos MS så man ikke kan bruge samme system på flere maskiner.Hvis man nu vil flytte systemet til en anden maskine, kan dette så lade sig gøre og hvordan?
