13. december 2006 - 17:55Der er
17 kommentarer og 1 løsning
miracoli hvordan laver man det selv
Kort sagt: miracoli's dejlig krydderi blanding, hvordan laver man det selv ? Det er dumt at købe en æske med tomat puré og parmasanost og spaghetti (som er billigere at købe for sig selv) når det kun er selve krydderiblandingen der er specielt og unik !!
Kan man selv lave den og hvordan ?
Eller er den bare så hemmelig at det er umulig at vide !
Tja, du kan jo kigge på pakken. Der er jo pligt til at skrive hvad fødevarer indeholder. Et andet lille tip er, at de ingredienser der står først, er der mest af i blandingen, og dem der står til sidst er der mindst af ;-)
ok 1000 tak - Træls dit link til opskriften på tysk ikek virker (ihvertfald ikke lige nu her 8.20 torsdag) så kan jeg ikke se hvordan det skal mixes sammen.....og kan nok heller ikke læse det korrekt alligevel !
Grøntsagerne skæres i så små terninger som overhovedet muligt -
( det er rimeligt nødvendigt da bladsellerien ellers skal koge meget længe - og det ødelægger fornøjelsen hvis man fisker et stort stykke bladselleri op mellem tænderne *S* )
Svitses i 3 gode spiseskefulde ekstra jomfru oliven-olie til grøntsagerne er lidt bløde.
De hakkede tomater tilsættes.
Med koncentreret tomat gøres saucen tykkere - efter smag og behag.
Det hele krydres med ca 1 tsk sukker, en smule salt, 2 tsk Oregano, 2-3 tsk organisk grøntsags-bouilion.
Samlet kogetid 20 minutter.
( Oregano og bladselleri udgør hovedbestandedelen af Miracoli-smagen - man bør dog starte i det små med disse og ændre opskriften som ens smag udvikles/foretrækker )
Denne sauce rækker til ca 500 gram Spaghetti.
( En af læserne på hjemmesiden har skrevet at saucen helt klart bliver bedre af at laves dagen før så smagene kan smelte bedre sammen )
PS: det i parentes er fra læsere og opskriftens "fader"/"moder"
Da jeg ikke interesserer mig for point kan du give point til ebe - jeg glæder mig til at prøve opskriften en dag jeg har tid lyst og energi - held og lykke med det *S*
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.