Avatar billede sam5412 Nybegynder
08. marts 2007 - 17:18

Mine USB virker ikke

Mine usb porte virker ikke, jeg har en bærbar Fujitsu Siemens Amilo A1630, ADM Athlon(tm) 64 processor 3000+  798 MHz,1,00GB RAM, køre Windows XP Home Edition Version 2002,Service pack 2.
Ale 3 porte viser sig i enhedshåndteringen,men når jeg prøver at brruge nogen af dem får jeg besked på at USB-enheden ikke blev genkendt.Jeg har Udvid plus-tegn ud for USB Controlere. Højreklik på hver enkelt del og vælg Fjern og OK til fjern. En efter en.
Herefter genstarter jeg Win XP, der finder nyt hardware, mine USB porte og geninstallerer dem på nyt.
Det er sket et par gange at når jeg har gjort det så har de virket et dygns tid men så er det det samme igen.Jeg har formateret og lagt ind windows igen uden noget bedre resultat.Drivere osv. har jeg opdateret.Prøvet flere forskællige cam og tastatur m.m. som jeg ved at de virker på min anden pc:s usb.Jeg har været inde i BIOS og kikke men finder ikke noget med USB porte. Er der nogen af jer kloge nørder som kan hjælpe mig.
Et andet problem jeg også har er at  2 af tangenterne på ,mit tastatur ikke rigtigt virker,det er knappen med de 2 prikker som man kan sætte over o og A for at skrive et svensk ø eller æ,der kommer dobbelt prikker/ tegn ¨¨ ^^~~ og samme er med ´´`` knappen.... ??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester