Avatar billede tullemor Nybegynder
19. september 2007 - 10:26

InDesign CS3 - Flere indholdsfortegnelser i samme dokument??

Hej alle.
Jeg sidder nu med det problem at jeg skal have lavet en bog bestående af flere kapitler - ikke noget problem... - men da "kunden/chefen" meget gerne vil have en indholdsfortegnelse for HVERT af kapitlerne og tillige en samlet indholdsfortegnelse for HELE bogen så får jeg altså problemer...

Er der nogen derude som ved, hvordan jeg (automatisk) løser dette?? Jeg vil MEGET nødig til at skulle til at lave indholdsfortegnelserne manuelt da der sandsynligvis vil komme flere ændringer mht sidetal senere i forløbet!

Jeg har tænkt på at lave kapitlerne som seperate dokumenter og så samle dem i en bog "book", men det ser ikke ud til at virke - idet sidetallet på de enkelte indholdsfortegnelser ikke bliver opdateret, når jeg "henter" dokumenterne ind i bogen.

På forhånd tak, Tullemor
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester