Avatar billede jkn83 Praktikant
29. september 2007 - 23:23 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

https og http

Regner med det er et simpelt spørgsmål som de fleste kan svare på. Mangler et hurtigt og forstående svar på mit spørgsmål, så bær over med mig, hvis det er mig der er n00bish her :D

http:// et normalt domain, eller rettere, oversat: Hyper Text Transfer Protocol. De fleste hjemmesider ligger på denne type hosts hvis man kan kalde dem det.

så er der https:// Hyper Text Transfer Protocol der sender data over en SSL kryptering. Har jeg forstået dette korrekt?

Mit spørgsmål er så... Hvis jeg vil have et board op og køre, med invites only. Og jeg vil have det tilstrækkeligt sikkert, er det så det værd at få et https frem for et http? Jeg mener, skal man gøre noget yderligere, for at få SSL krypteringen til at funke ordentligt, ud over at smide sin side op på en https:// ?

Kort sagt. Kan det betale sig at få en https frem for en http, hvis man vil føle sig lidt sikker på sit domain og ikke have nogle små nørder prøver at kigge med, eller kan det ikke ikke svare sig? Begrund svaret tak.
Avatar billede nykh Nybegynder
29. september 2007 - 23:28 #1
https beskytter imod at fremmede mennesker kan kigge med ved at sniffe netværkstrafikken. Certifikatet giver du til alle, der besøger dig, så du vil som sådan ikke holde nogen ude fra sitet, bare fordi du kører over https.
Avatar billede bacardil Nybegynder
29. september 2007 - 23:31 #2
https giver jo brugeren en sikkerhed blandt andet ved handel. hvis du vil lukke dit site for nogen så skal du nok kigge mod firewall, htaccess eller adgangskontrol
Avatar billede jkn83 Praktikant
29. september 2007 - 23:46 #3
ok jeg takker... Ikke nødvendigt med en https, det ville være penge ud af vinduet siden det som sagt mere eller mindre kun er forum for en mindre gruppe mennesker.

Vil i dele point eller hvordan ? Smid svar :)
Avatar billede jkn83 Praktikant
29. september 2007 - 23:47 #4
Og hvis i vil dele, er der et bestemt sted det skal det skal postes med tilhørende point, eller kan det gøres under denne kategori ?
Avatar billede bacardil Nybegynder
30. september 2007 - 00:01 #5
Hvis der er flere der svare, så acceptere du bare dem du mener skal have point, så får de ½ delen hver og skal de fordeles anderledes, så findes der vist en advanced mulighed.
Avatar billede jkn83 Praktikant
30. september 2007 - 00:52 #6
ok, venter lige på nykh også... svar eller ej :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester