Avatar billede densprudlendeabe Nybegynder
05. februar 2008 - 19:06 Der er 1 kommentar

Dårlig udskrift med Brother-Printer

Hej.
Har lige installeret nye blækpatroner i min printer ( brother DCP-115c.) Jeg har været inde og justere og jeg har fået den til at printe en testside ud (justeringskontrol), hvori der er 8 grå felter med lyse og mørke grå tern med overskriften 600DPI, og en anden med overskriften 1200DPI. I dem skal jeg vælge den der ligner den som står udfra tallet 0. I 1200DPI kan jeg sagtens finde en som passer til tallet 0, men problemet er at der under 600DPI IKKE er nogen som ligner den som står udfra tallet 0. Og efter utallige forsøg med at justere den, er det ikke lykkedes mig at få den til at udskrive noget læseligt med små bogstaver. Har i forslag til hvad jeg kan gøre?
På forhånd tak.
Avatar billede mrmox2 Nybegynder
06. februar 2008 - 03:19 #1
hej, har du også kørt en rensning? det hjælper de fleste gange, især på de brotherprintere hvor blæk og dyse er hver for sig (dysen skal renses da den jo ikke skiftes sammen med blækket). det er det første jeg ville prøve.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital