-sofus- Nybegynder
20. februar 2008 - 16:25 Der er 5 kommentarer

1080p Capture kort

Jeg ville meget gerne kunne capture noget HD video, og søger et kort, som kan grabbe i 1940x1080 pixels, via hdmi eller component kabel. (eller vga burde også være muligt)
dragonknight Nybegynder
20. februar 2008 - 18:42 #1
Hvis du skal ud over en opløsning på 768 x 576, kommer det til at koste en formue, og det er du vel næppe interesseret i.

Derimod kan du bruge både Pinnacle 710 Movie box(extern USB) eller Hauppauge ImpactVCB,video Capture board PCI. De kan begge capture i 768 x 576. Pinnacle har så muglighed for med Studio, som følge med USB dimsen, at scalere det op til 1080.

Jeg har endnu ikke set capture kort med HDMI indgang, og dermed får du næppe 1080p.
Beach Juniormester
20. februar 2008 - 23:26 #2
Forstår ikke lige helt. Hvis du har noget HD materiale på et medie, hvorfor kan/vil du så ikke overføre det direkte til den HDD?

//Beach
-sofus- Nybegynder
21. februar 2008 - 09:16 #3
Det er fra en PS3 jeg vil optage (; har fundet en kort der kan, men det koster ca. 10.000 kr, og det er lige i overkanten (;
Beach Juniormester
21. februar 2008 - 22:17 #4
OK & OK, det var sgu da noget af et røverkøb:-)
Og det er ikke "bare" Blu-Ray film du skal rippe, men game-video optagelser ikk?

//Beach
dragonknight Nybegynder
22. februar 2008 - 01:40 #5
Told You :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Exchange-sårbarhed truer selskaber over hele kloden: Sådan blev den opdaget af Dubex fra Søborg
En række akutte sårbarheder i Microsoft Exchange Server har sendt en panisk bølge gennem Exchange-miljøet. Sårbarhederne blev opdaget af danske Dubex. Se her, hvordan de blev opdaget af det danske selskab. "Var hackerne lykkedes med det, ville det være forholdsvist voldsomt," siger Jacob Herbst fra Dubex.
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.