Avatar billede laustdeleuran Nybegynder
10. september 2008 - 13:00

Captivate SWFs preloader ikke i ekstern SWF

Jeg arbejder i øjeblikket på en flash-applikation der afspiller eksterne SWFs udarbejdet med Adobe Captivate (et screencast program). Applikationen kører uden problemer på nettet, men når den køres lokalt - værst når det er fra en CD - er det meget tydligt at de screencast-filer jeg loader ind i min applikation ikke bliver preloadet ordentligt.

Hele applikationen lider under dårlig framerate når filmene loades ind - selvom hver film-swf indeholder sin egen preloader, som virker fint på nettet.

Jeg har også lavet en preloader på det movieclip, som jeg loader filerne ind i - jeg har prøvet både med listeners, getByteLoaded og _framesloaded - uden hjælp. Applikationen påstår hver gang at filen ER preloaded, selvom frameraten viser noget helt andet.

Hvad kan jeg gøre, for at være sikker på at mine filer er preloade, cached og primed, før jeg afspiller dem, når jeg arbejder lokalt - altså fra en CD? De gængse preload-teknikker virker jo ikke.

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester