Avatar billede smiske Nybegynder
10. november 2008 - 21:02

Tvinge DameWare til at bruge en bestemt netværks forbindelse?

Hejsa, jeg skal forsøge at forklare mig så godt som muligt her.  Jeg har 2 routere kørende, en til mit Fullrate og en til bolig foreningens netværk.
I min stationære er der indbygget Wlan og selvfølgelig en RJ45 port.

Jeg benytter RJ45 til Fullrate og vil gerne benytte den trådløse til at koble op mod routeren til bolig foreningen, men  det nægter Dameware at acceptere medmindre jeg deaktivere RJ45, kobler op trådløst, og derpå aktivere RJ45 igen.

Mit spørgsmål er så, er det muligt et sted i DameWare at tvinge den til kun at benytte en bestemt type opkobling, i dette tilfælde mit trådløse, til en bestemt host ? 
Det skal ikke være generelt den skal benytte den trådløse til at overtage med, det skal kun være i tilfælde af jeg skal overtage den PC jeg har kørende i server skabet på boligforeningens netværk.  Jeg har andre forbindelser som benytter den faste RJ45, dette skal de selvfølgelig blive ved med.

Er lidt svært at forklare, men håber jeg fik min pointe igennem, håber meget på gode svar :-)

//Henrik
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester