18. januar 2009 - 16:37 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Mit trådløse netkort "forsvinder"

Hej

Jeg har tidligere fået stor hjælp her på eksperten, i denne tråd: http://www.eksperten.dk/spm/857726 - og dette spørgsmål vedrører egentlig lidt det emne på linket.

Mit problem da jeg havde Vista, var at lige pludselig en dag, var min trådløse forbindelse i computeren forsvundet. På min HP bærbare computer er der en lille knap, hvor man kan slukke og tænde for det trådløse. Ligemeget hvor knappen stod, lyste den orange, og var slukket.

Så brugte jeg programmet "Killdisk" og installerede Windows XP, og så virkede det trådløse. Men nu, lige pludselig igen, "forsvinder" den trådløse forbindelse.

Så prøvede jeg at geninstallere "HP Wireless Assistant" samt "(Broadcom Wireless LAN Driver" og så virkede det igen. Men da jeg så slukkede computeren, og tændte den igen virkede det ikke. Og når jeg nu prøvet det samme, virker det heller ikke :(

Er der nogen der ander hvordan jeg kan komme dette til livs? Der må vel på en eller anden måde være blevet deaktiveret for den trådløse forbindelse.

Håber rigtig meget på hjælp.
18. januar 2009 - 21:26 #1
Lige en opdatering.

Jeg har købt en "Sitecom Wireless Network USB Adapter 54g TURBO" som jeg har installeret. På denne måde virker det trådløse internet fint.
Men så da jeg startede computeren her til aften, opdagede jeg at min computers trådløse netkort, var aktiveret.

Men hvis jeg så vil bruge det, kommer den med nogle fejlmeldinger som kan ses på de 2 link under neden. Selv når jeg afinstallerer min Sitecom, gør den det samme.

http://Billedeupload.dk/showpic-417.jpg
http://Billedeupload.dk/showpic-418.jpg
19. januar 2009 - 21:21 #2
Undskyd, de billeder er åbenbart ikke blevet uploadet.
Her er billederne:
http://i44.tinypic.com/11akc91.jpg
http://i43.tinypic.com/4h2l2w.jpg
Avatar billede mcholst Nybegynder
23. januar 2009 - 01:24 #3
Det er næppe til meget hjælp, men muligvis et svar på dine problemer. Jeg kender i forvejen til to som har haft noget der ligner samme problem med at netkortet bliver væk på HP maskiner. Begge gange drejede det sig simpelthen om knappen henne foran, som ikke virkede.
16. februar 2010 - 23:14 #4
.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester