Avatar billede rosengaardmike Nybegynder
09. april 2009 - 15:10

et bestemt spil

Hej

Kan en eller anden hjælpe mig med navnet på et 3D spil

Det er et strategisk spil hvor man inden i nogle labyrenter, skal slukke nogle "bål" men en kugle der skal forestille at være lavet af vand men denne kugle kan kun bevæge sig i èn retning ad gangen og stopper ikke før at den rammer en bande - der er til hjælp for dette, en terning som man kan bevæge i alle retninger og man kan stille terningen hvor det passer èn når kuglen så rammer terningen vil den stoppe op og derved kan man så ændre retningen på kuglen således at man til sidst har været over det hele i labyrenten hvor bålene er anbragt, når de alla er slukket, går man videre til nøste level - det er ikke nemt at forklare, for det er alt hvad Jeg kan huske, men det er et ganske flot og udfordrende 3D spil, så mon ikke at nogen kan genkende lidt af min middelmådige forklaring - håber det..

Venligst Mike
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester