Avatar billede swordfish0711 Nybegynder
05. juli 2009 - 13:32 Der er 1 løsning

Radius limit med FM

Hej

Hvis jeg f.eks. laver en boks med en transmitter i, sætte denne i center på en cirkel med en radius på f.eks. 10meter, der er placeret i en pool eller lign. og så sætter en fjernstyret båd til at sejle. Hvordan får jeg denne båd til at holde sig indenfor denne radius af transmitter-boksen? Skal jeg overhovedet anvende FM og hvilket eller hvilke kredsløb vil der skulle til for at kunne klare denne opgave? Båden der skal holde sig indenfor radius'en er udstyret med en motor til fremdrift som har en konstant fart. Dertil har båden en servo-styring der er forbundet til et ror. Jeg antager at jeg skal have en transmitter i center-boksen og en receiver i båden. Men hvordan jeg lige grejer den med radius-limit er mig en gåde..

Håber I kan hjælpe..

Mvh. Jacob
Avatar billede swordfish0711 Nybegynder
23. september 2009 - 17:47 #1
nå...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester