Avatar billede sovetryne Nybegynder
16. juli 2009 - 15:32

RPC server not available

Jeg har en CentOS 5.3 stående, som jeg gerne vil benytte som PDC. Jeg fandt en fin vejledning (http://www.enterprisenetworkingplanet.com/netos/article.php/1144701) til at ordne det, men hvis jeg nu prøver at tilslutte en Vista maskine, så siger den, at RPC Serveren ikke er tilgængelig. Jeg har googlet, og det ser ud til, at jeg ikke er den eneste i verden der har dette problem. Men alligevel er jeg den eneste, der ikke kan få det til at virke. Det vil sige: ingen melder tilbage på fora med løsninger, men alle der spørger efter en løsning beror sig i, at det ikke virker, eller også har de fundet en løsning og bare glemt at skrive hvad løsningen var.


Jeg læste et sted at jeg skulle sætte SAMBA'en i P-node, men hvad i alverden er P-node, og hvordan får jeg SAMBA'en i den node?

Albert van Harten
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester